.
Aanleg course
Logotype
Design van een Disc Golf course Bij het ontwerpen van een eigen parcours voor Disc Golf komt heel wat kijken. Om als officieel Disc Golf parcours te worden geregistreerd moet je namelijk aan minimale eisen voldoen. De materialen moeten dat ook. Als partner van de Nederlandse Frisbee Bond (NFB) hebben wij alle noodzakelijke kennis in huis. Wij hebben bovendien de doelstelling om de frisbeesport te promoten, waardoor wij onze kosten laag houden. Het resultaat is een sluitend advies, voor de beste prijs die u in West Europa kunt krijgen. Wij hebben ruime ervaring met het aanleggen van Disc Golf courses, zowel als inrichting voor openbare parken als voor verschillende evenementenbureaus. U kunt bij ons terecht voor een volledig advies. Daarbij inbegrepen zijn alle zaken die u nodig heeft om u eigen golf cours aan te leggen. Maar daarmee houdt onze service niet op. Als onze klant bent u verzekerd van advies tot in lengte van dagen. Wij geven u alle kennis die u nodig heeft om uw project tot een succes te maken. Elf redenen om een Disc Golf course te realiseren 11. Disc Golf is een laagdrempelige sport en kan je bijna overal en in elk park spelen. 10. Een Disc Golf course kan aangelegd worden op verschillende terreinen of locaties. 9. Disc Golf activiteiten zorgen er voor dat de veiligheid in een park omhoog gaat. 8. Disc Golf is een sport wat iedereen kan spelen ongeacht leeftijd, niveau of geslacht. 7. Een Disc Golf course kan veel mensen tegelijkertijd vermaken. 6. Disc Golf is goed voor mensen die geen teamsport willen spelen, maar wel heel gedreven zijn. 5. Disc Golf is zo leuk dat je je niet eens realiseert dat je aan het sporten bent. 4. Disc Golf trekt spelers uit andere gemeentes of uit een ander land aan. 3. Disc Golf is eenvoudig te leren, maar blijft je hele leven een uitdaging. 2. Disc Golf is goedkoop om te spelen. Je kan beginnen met één frisbee van minder dan 10 euro. ...en reden nummer één om een course aan te laten leggen 1. Als je ze niet bouwt, dan komen ze er niet.
Ook deze zomer geeft Dizzy Discs weer clinics. Benieuwd of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Stuur een mail met uw wensen naar info@Dizzydiscs.nl
Bent u leraar op een basisschool of op het voortgezet onderwijs en bent u nu bezig met het programma voor volgend schooljaar? Wellicht kunt u frisbee in uw programma opnemen. Informeer naar de mogelijkheden.