.
Wat doen wij
Logotype
Ideale activiteit voor bedrijfsdag of teambuilding. Wilt u eens iets anders doen met uw collega‚Äôs of werknemers waar iedereen aan mee kan doen? Dizzy Discs werkt samen met andere professionele aanbieders en biedt u een Disc Golf programma op maat aan. De deelnemers kunnen zelfstandig meespelen, maar toch het team gevoel proeven, je eigen score bijhouden en je meten met je collega's of met het team. Al naar gelang uw wensen speelt u negen of achttien holes op de vaste course in Rotterdam of op een door u gewenste locatie.   Wij verzorgen alles van A tot Z. Ook een B.B.Q of wijnproeverij is op aanvraag bij te boeken. Ook geschikt voor familie-uitjes en vrijgezellen feestjes. Dus, heeft U iets te vieren of wilt u eens iets anders met uw familie of vrienden, dan is Disc Golf de activiteit voor een gezellige en sportieve dag. Wij kunnen een special fun programma samenstellen dat geheel is afgestemd op uw wensen. Kijk voor meer informatie bij tarieven of stuur een mail met uw aanvraag via het contact formulier.
Ook deze zomer geeft Dizzy Discs weer clinics. Benieuwd of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Stuur een mail met uw wensen naar info@Dizzydiscs.nl
Bent u leraar op een basisschool of op het voortgezet onderwijs en bent u nu bezig met het programma voor volgend schooljaar? Wellicht kunt u frisbee in uw programma opnemen. Informeer naar de mogelijkheden.