.
Wat doen wij
Logotype
Sportdag of activiteit Disc Golf is voor scholen een uitstekende activiteit. Tijdens een sportdag kunnen wij behalve een korte ronde over een parcours, de kinderen ook vermaken met diverse activiteiten met een frisbee. Voor een eventuele ondersteuning tijdens de vak uren lichamelijke oefening hebben wij een les programma voor zowel buiten als in de zaal. Het lesprogramma is gebaseerd op E.D.G.E. Dit is een lesmethode die in Amerika al jaren wordt gebruikt op de middelbare scholen en universiteiten. Dit zijn vooral lessen met activiteiten die de motoriek, samenspel en het inzicht van de kinderen stimuleren waarbij ze ook genoeg beweging krijgen. Wij hebben de afgelopen jaren diverse projecten begeleid variĆ«rend van buitenschoolse opvang tot en met het grootschalige evenement Jeugdvakantieland.   
Ook deze zomer geeft Dizzy Discs weer clinics. Benieuwd of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Stuur een mail met uw wensen naar info@Dizzydiscs.nl
Bent u leraar op een basisschool of op het voortgezet onderwijs en bent u nu bezig met het programma voor volgend schooljaar? Wellicht kunt u frisbee in uw programma opnemen. Informeer naar de mogelijkheden.