.
De Frisbeesport
Logotype
Waarom Disc Golf Disc Golf is een groene en economisch verantwoorde sport. In een kort tijdsbestek,   snel en praktisch in elk park te beoefenen. Disc Golf spelen is een zeer plezierige en daardoor vrijwel ongemerkte training voor lichaam en geest. (niet alleen een technische sport, maar zeker ook mentaal) Disc Golf is als sport uitermate geschikt voor zowel jong als oud. Voor de jeugd een mooie aanleiding om op een leuke manier aan sport te doen. Disc Golf spelers kunnen al veel sportplezier beleven op een baan van 9 holes. In totaal kunnen al snel 30 tot 40 spelers tegelijk actief bezig zijn met Disc Golf. Op een 18 holes course zijn dit er uiteraard nog veel meer. Disc Golf is zeer geschikt voor mensen die niet in teamsport geinteresseerd zijn maar toch graag een competitie-element willen beleven. Disc Golf is een Life time sport en wordt zonder scheidsrechter gespeeld, Fair Play staat voorop. Disc Golf is een leuke en zeer sociale sport. Het trekt mensen uit de stad naar uw park om lekker actief bezig te zijn. Disc Golf werkt vandalisme remmend en verhoogt de sociale controle in het park of bij u in de omgeving. Disc Golf is makkelijk te leren maar blijft altijd een uitdaging. Met alle situaties en weersomstandigheden dient rekening te worden gehouden. Disc Golf is goedkoop om mee te beginnen. Met 2 frisbees van circa 10 euro kan men al aan de slag. Naarmate het spelniveau groeit, groeit ook de collectie discs.
Ook deze zomer geeft Dizzy Discs weer clinics. Benieuwd of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Stuur een mail met uw wensen naar info@Dizzydiscs.nl
Bent u leraar op een basisschool of op het voortgezet onderwijs en bent u nu bezig met het programma voor volgend schooljaar? Wellicht kunt u frisbee in uw programma opnemen. Informeer naar de mogelijkheden.