.
Wat doen wij
Logotype
Wat kan Dizzy Discs voor u betekenen? Dizzy Discs houdt zich bezig met alles wat met frisbees te maken heeft. Zo geven we clinics aan kleine en grote groepen in zowel disc golf als ultimate frisbee, we kunnen U helpen met het aanleggen van een recreatieve of professionele disc golfbaan. Ook kunnen  wij u adviseren in de aanschaf van de diverse materialen. Course design Na een bezoek van onze buitendienst krijgt u een professioneel advies betreffende de mogelijkheden op u locatie. Met dit advies weet u precies welke baskets of tee off`s bij u passen en verzorgen we een parcours wat voor iedereen toegankelijk is. Instructie lessen Na het aanleggen van een disc golf baan is het belangrijk dat uw medewerkers snel en doeltreffend met de klant aan de slag kunnen gaan. Doormiddel van een instructie dag of weekend kunnen de medewerkers al aardig de basis begrippen en een frisbee richting de basket gooien. Materialen Buiten de baskets om, zijn ook de frisbee`s van een uitstekende kwaliteit. Aangezien er nogal wat verschillen zijn is ook daarin een deskundig advies noodzakelijk. Zo leveren wij uitsluitend de grote merken uit Amerika en weten we wat een bepaald type frisbee qua vluchteigenschappen doet. Clinic`s Behalve het opleiden van instructeurs geven wij ook clinic`s aan bedrijven en particulieren. Dit kan in Rotterdam in het Roel Langerak park maar ook op locatie. Afhankelijk van de hoeveelheid mensen en de dag indeling verzorgen wij een leuke dag voor jong en oud. (alles op aanvraag is mogelijk) Instructeurs De instructeurs die voor ons werken zijn allemaal actieve disc golfers die al een aantal jaren mee draaien. Hierdoor kan je als leek tijdens bv een bedrijfsuitje al snel een frisbee in de juiste richting werpen waarbij het plezier tijdens dit uitje voorop staat.
Ook deze zomer geeft Dizzy Discs weer clinics. Benieuwd of uw gewenste datum nog beschikbaar is? Stuur een mail met uw wensen naar info@Dizzydiscs.nl
Bent u leraar op een basisschool of op het voortgezet onderwijs en bent u nu bezig met het programma voor volgend schooljaar? Wellicht kunt u frisbee in uw programma opnemen. Informeer naar de mogelijkheden.